Arhitektonski fakultet suorganizator međunarodne konferencije: “Savremena teorija i praksa u graditeljstvu XV”




Arhitektonski fakultet suorganizator međunarodne konferencije: “Savremena teorija i praksa u graditeljstvu XV”

Arhitektonski fakultet Univerziteta Crne Gore je i ove godine suorganizator Međunarodne konferencije “Savremena teorija i praksa u graditeljstvu XV”, koja će se održati 16. i 17. juna 2022. u Banjoj Luci. Za člana organizacionog odbora imenuje se prof. dr. Slavica Stamatović Vučković, a za članove naučnog odbora imenuju se prof. dr Svetlana Perović i doc. dr Vladimir Bojković.

Međunarodna naučna konferencija ''Savremena teorija i praksa u graditeljstvu XV” održava se po četvrti put u organizaciji Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci, u hotelu "Bosna".

Cilj naučnog skupa je da kroz tematski i sadržajni koncept poveže nauku, struku i obrazovanje na polju graditeljstva sa naglaskom na proces integralnosti i interdisciplinarnosti. Programom Skupa su obuhvaćene aktuelne teme iz oblasti građevinarstva, geodezije, arhitekture, urbanizma i srodnih naučnih disciplina, sa posebnim osvrtom na obrazovanje u savremenom graditeljstvu. Očekuje se da će naučnici i stručnjaci različitih profila koji se bave graditeljstvom kroz savremene i raznovrsne teme razmijeniti svoja iskustva i ukazati na nove trendove i dostignuća u graditeljstvu.

Informacije za autore, uputstva za primjenu, kao i druge korisne informacije dostupne su na sajtu konferencije.

Poziv za konferenciju nalazi se u prilogu, a sve informacije o konferenciji mogu se naći na sajtu:

https://stepgrad.aggf.unibl.org/

kao i putem mejla: stepgrad@aggf.unibl.org

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.