Nagrada za završni master rad na međunarodnom naučno-stručnom skupu “Građevinarstvo – nauka i praksa”




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Na Međunarodnom naučno-stručnom skupu “Građevinarstvo – nauka i praksa”, GNP 2022, učestvovali su studenti Arhitektonskog fakulteta Ivana Burić i Marija Nišavić. Na skupu su predstavile Završni master rad pod nazivom “Principi energetske efikasnosti u procesu projektovanja stambenog naselja Sadine”, koje su radile pod mentorstvom prof. dr Dušana Vuksanovića i komentorstvom doc. dr Vladimira Bojkovića. Rad je nagrađen u kategoriji studentskih radova kao najbolji studentski rad.

VIII Međunarodni naučno-stručni skup “Građevinarstvo – nauka i praksa”, GNP 2022, čiji su organizatori Građevinski fakultet Univerziteta Crne Gore, NVO “Građevinarstvo – nauka i praksa – GNP” i Inženjerska komora Crne Gore, Strukovna komora građevinskih inženjera, održan je u period od 8. do 12. marta 2022. godine u hotelu “Bianca” u Kolašinu.

Cilj naučno-stručnog skupa je bio da predstavi najnovija dostignuća u oblasti građevinarstva. Na skupu su učestvovali naučnici i stručnjaci iz više zemalja. Kine, Italije, Austrije, Albanije, Norveške, Velike Britanije, Svajcarske, Grčke, Indonezije, Bugarske, Češke, Slovačke, Holandije, Portugalije, Brazila, Španije, Ruminije, Poljske, Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Sjeverne Makedonije. Osim predavanja, na skupu su održane i promocije knjiga, okrugli sto i prezentacije sponzora skupa.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.