Nagrađeni studenti Arhitektonskog fakulteta - učesnici konkursa za projekat uređenja prostora u zgradi tehničkih fakulteta




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Dekanka Arhitektonskog fakulteta prof. dr Svetlana K. Perović i predsjednik Studentskog parlamenta Saša Roćen uručili su dvije ravnopravne nagrade najbolje ocijenjenim učesnicima Studentskog konkursa za projekat enterijera multifunkcionalnog »co-working« prostora u zgradi tehničkih fakulteta Univerziteta Crne Gore.

Dobitnici su Sara Tomić i Elena Simović za rad predat pod šifrom »A6688F«, kao i rad pod šifrom »22ZFBC«, čiji su autori: Irena Radulović, Luka Petričić i Benjamin Heldić.

Riječ je o konkursu koji je Studentski parlament Univerziteta Crne Gore i NVO Studentski kulturni centar organizovao u saradnji sa Arhitektonskim fakultetom UCG.  Na konkursu su učestvovali studenti četvrte i pete godine studija Arhitektonskog fakulteta Univerziteta Crne Gore. Cilj konkursa je bio da se inovativnim i kreativnim pristupom stvore preduslovi za realizaciju novog i modernog multifunkcionalnog radnog prostora. U planu je da se projekat realizuje u narednim mjesecima.

Nagrade su raspoređene u skladu sa predviđenim ukupnim fondom za nagrade. 

Dodjeli nagrada prisustvovali su i Ivica Todorović – menadžer Karijernog centra UCG i Aleksandar Šipčić - student povjerenik SPUCG, te članovi konkursnog žirija: prof. dr Veljko Radulović, MSc Sanja Paunović Žarić i MSc Marija Ćaćić, kao i Vladimir Fatić - student povjerenik na Arhitektonskom fakultetu.

Prisutni su izrazili zadovoljstvo konkursom na kom je Univerzitet, koristeći sopstvene resurse i motivisanost studenata za valorizaciju studentskog prostora, dobio rezultate u vidu projektnih radova čija se realizacija očekuje u narednim mjesecima.

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.