Promocija knjige mr Dijane Radević




Promocija knjige mr Dijane Radević

Promocija knjige „Urbana separacija u savremenom urbanizmu – primjer Kejptauna“, autorke mr Dijane Radević (1986-2020), održaće se u ponedjeljak, 3. oktobra 2022. godine, u Narodnoj biblioteci „Radosav Ljumović“, sala Marko Miljanov, sa početkom u 17h.

Knjiga predstavlja rezultat Dijaninog višegodišnjeg istraživačkog rada na magistarskoj tezi, koja je odbranjena 2019. godine na Arhitektonskom fakultetu Univerziteta Crne Gore i objavljena je posthumno, 2022. godine, kao dvojezično izdanje, na crnogorskom i engleskom jeziku, izdavača Zadužbine Andrejević iz Beograda, uz podršku Glavnog grada Podgorica, Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Crne Gore, Inženjerske akademije Crne Gore i Inženjerske komore Crne Gore.

Na promociji će govoriti predstavnici Arhitektonskog fakulteta u Podgorici, prof. dr Svetlana Perović, dekanka i prof. dr Svetislav G. Popović, redovni profesor i predstavnici Sekretarijata za planiranje prostora i održivi razvoj Glavnog grada, Miljan Barović, sekretar i Branka Knežević, pomoćnica sekretara.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.