Konkurs za dodjelu stipendije "Petrašin Kasalica", Luke Bar
Konkurs za dodjelu stipendije "Petrašin Kasalica", Luke Bar

“Luka Bar” AD objavila je Konkurs za dodjelu stipendije sudentkinjama/studentima u okviru programa stipendiranja „Petrašin Kasalica“, za akademsku 2023./2024.godinu.

Dvije stipendije biće dodijeljene studentkinjama/studentima postdiplomskih studija (specijalističke i master studije) na fakultetima: Elektrotehnički, Mašinski, Građevinski, Arhitektonski i Prirodno-matematički fakultet (studijski program: Računarske nauke).

Konkurs će biti otvoren do 22.09.2024.godine.

"Stipendija nosi ime preminulog Generalnog direktora Luke Bar, istaknutog privrednika koji je na prepoznatljiv način predano radio i postavljao visoke standarde razvoja i prosperiiteta naše kompanije u periodu od 1991-2003.godine. Vjerujemo da će stipendija “Petrašin Kasalica” postati simbol podrške studentima u njihovom obrazovanju i doprinosa ukupnoj društvenoj zajednici."

Detalji o uslovima, pravu na stipendiju, potrebnoj dokumentaciji i procesu prijavljivanja objavljeni su na naslovnoj strani veb stranice Luke Bar (www.lukabar.me).

Pozivamo sve zainteresovane studente da se informišu o mogućnostima prijave na Konkurs za navedenu stipendiju.Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.