Uspješno realizovano više aktivnosti Arhitektonskog fakulteta na sajmu SPACE








































Arhitektonski fakultet u Podgorici je uspješno prezentovan u sklopu sajma SPACE, koji je održan u Delta CITY centru u Podgorici, od 04-06.05.2018., kroz tri ključne aktivnosti: prezentaciju fakulteta na štandu, sprovođenje ahitektonskog studentskog konkursa i radionce Dan A. 

Pobjednice konkursa za izradu idejnog rješenja alternativne  stambene jedinice - KAPSULE, su studentkinja trece odnosno četvrte godine Arhitektonskog fakulteta u Podgorici,  Marija Vuletić i Anesa Dervanović.

Na dvodnevnoj  radionicaiDan(i) A, u organizaciji Mr Marije Bojović, saradnice u nastavi,  studenti završnih godina su pružali besplatne konsultacije i arhitektonske usluge zainteresovanim građanima. Za samo dva dana, osmoro budućih arhitekata je sjajno odgovorilo na više od dvadeset zadatka iz prakse, čiji se raspon kretao od funkcionalne organizacije stambenih prostora i turističko-ugostiteljskih sadržaja, enterijera, rekonstrukcija starih objekata pa sve do idejnog rješenja montažne sportske hale. 

Studenti učesnici su bili : Žaklina Nježić, Filip Radojević, Đorđe Doderović, Kaća Vukićević, Ana Radovanović, Lejla Kojić i Anesa Dervanović.

Više o aktivnostima možete pročitati u prethodnoj najavi.

http://www.ucg.ac.me/objava/blog/1230/objava/23420-aktivnosti-arhitektonskog-fakulteta-univerziteta-crne-gore-na-sajmu-space

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.