Predstavnik studenata Drljević: Brzo i efikasno zalaganje zaposlenih na Arhitektonskom fakultetu omogućilo studentima da nesmetano prate onlajn nastavu




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Predavanja i vježbe na Arhitektonskom fakultetu Univerziteta Crne Gore ostvaruju se direktnom komunikacijom profesora, saradnika i studenata, a posredstvom ZOOM aplikacije, kazao je predstavnik studenata ovog fakulteta Bojan Drljević.

„Zahvaljujući brzom i efikasnom odgovoru svih zaposlenih na fakultetu, studenti su u mogućnosti da redovno i bez ometanja prate nastavu“, rekao je Drljević.

On kaže da onlajn nastava, u aktuelnim uslovima, u velikom dijelu odgovara na potrebe studenata.

„Naravno, moramo uzeti u obzir i to da se nastava na Arhitektonskom fakultetu sastoji i iz praktičnog rada,Image čiji segmenti u ovom trenutku moraju biti zanemareni, što je i za očekivati shodno situaciji“, dodaje student.

O nastavi na predmetima, kako navodi Bojan, studente Arhitektonskog fakulteta informišu profesori i saradnici.

"Profesori i saradnici zajedno sa studentima organizuju način pohađanja nastave, održavanja vježbi i praćenje rada. Sem zajedničkih mejl adresa koje ima svaka generacija, postoje i Vajber i Fejsbuk grupe, pa su informacije o predavanjima zaista svima dostupne", rekao je on. 

Bojan kaže da je njegova uloga da posreduje između studenata i profesora i na taj način pomogne kolegama da riješe sve probleme vezane za onlajn nastavu.

"Ukoliko dođe do nekog problema ili propusta u nastavi, u što kraćem vremenskom intervalu, obavještavam prodekanicu ili profesore, međutim do sada takvih situacija nije bilo", rekao je student.

On kaže da mu, u aktuelnoj situaciji širenja virusa COVID 19, najteže pada ograničeno kretanje, ali i da u potpunosti poštuje sve državne mjere suzbijanja širenja virusa.

"Ova situacija je pokazatelj da i u kućnim uslovima možemo biti jednako, ako ne i više produktivni nego "na terenu". Moram naglasiti da koliko god da mi pomenuta mjera teško pada, pridržavam je se, a isto ću zamoliti i sve kolege!", dodao je Drljević.

Slobodno vrijeme ispunjava radom, a kako je na Programu stručnog osposobljavanja, kombinuje rad vezan za posao i rad vezan za fakultet.

Svojim kolegama poručuje sljedeće: "Vodite računa o svom zdravlju i zdravlju svih oko vas. U ovim trenucima, najvažnije je da budemo odgovorni i poštujemo preporuke i mjere koje NKT donosi.  A za šetnju i druženje će biti vremena. Budite solidarni, disciplinovani i ostanite doma“.

 

Medijske objave:

https://www.aktuelno.me/crna-gora/efikasno-zalaganje-zaposlenih-na-arhitektonskom-fakultetu-omogucilo-studentima-da-nesmetano-prate-onlajn-nastavu/

https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/drljevic-studenti-arhitektonskog-fakulteta-nesmetano-prate-onlajn-nastavu

https://fosmedia.me/mobile/infos/drustvo/brzo-i-efikasno-zalaganje-zaposlenih-na-arhitektonskom-fakultetu-omogucilo-studentima

https://www.portalanalitika.me/clanak/drljevic-brzo-i-efikasno-zalaganje-zaposlenih-na-arhitektonskom-fakultetu-omogucilo-studentima-da-nesmetano-prate-onlajn-nastavu

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.