Arhitektonski fakultet, 30.09.2020

Završena rekonstrukcija i sanacija nastavnih i sanitarnih prostorijaNa Arhitektonskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, završeni su radovi na rekonstrukciji i sanaciji nastavnih prostorija (učionica, biblioteke, hola) i sanitarnih prostorija, koji su započeti za vrijeme godišnjeg odmora.

Radovi su uključivali sledeće aktivnosti: Demontaža i zamjena elektro instalacija; demontaža postojeće i zamjena nove rasvjete u nastavnim salama 001,002,102  i sanitarnim prostorijama (postavljnje i puštanje u rad senzorskih svjetiljki sa integrisanim strujnim kolom); demontaža postojećih i postavka novih podova u salama 001, 002, 102 i holu u prizemlju objekta, te krečenje nastavnih prostorija.

Izvršena je i restauracija  replike Bauhaus stolice koja je izrađena povodom prošlogodišnjeg  obilježavanja 100 godina internacionalne škole Bauhaus, uz podršku SR Njemačke u Crnoj Gori. Stolica je početno bila postavljena na Trg nezavisnosti u Podgorici, a zatim preseljena ispred zgrade Arhitektonskog fakulteta. Nakon restauracije, stolica je postavljena u hol Tehničkih fakulteta Univerziteta Crne Gore.

 

 

 

Dokumenti

Broj posjeta : 389