Profesori Filološkog fakulteta na Univerzitetu u Ljubljani

22.09.2022


Profesori Filološkog fakulteta, prof. dr Igor Lakić, prof. dr Milica Vuković Stamatović, doc. dr Branka Živković i doc. dr Sanja Ćetković boravili su na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Ljubljani od 14. do 19. septembra 2022. godine u okviru bilateralnog projekta „Tretman ranjivih grupa u medijskom diskursu u Sloveniji i Crnoj Gori“. Tokom posjete, razmatrani su dosadašnji rezultati istraživanja u okviru projekta i dogovorene aktivnosti za narednu fazu projekta.

Istovremeno, profesori su prisustvovali Međunarodnoj konferenciji “Biennial International Conference on the Linguistics of Contemporary English (BICLCE)” koja je održana na Univerzitetu u Ljubljani od 15. do 17 septembra. Ovo je deveta u nizu konferencija koje se svake dvije godine održavaju u drugoj zemlji i na kojoj se razmatraju teorijski, metodološki i praktični aspekti izučavanja engleskog jezika.

Dekan Filološkog fakulteta Prof. dr Igor Lakić sastao se sa upravom Filozofkog fakulteta u Ljubljani. Dogovoreno je proširenje saradnje između dva fakulteta u oblasti istraživanja i razmjene nastavnog osoblja i studenata.

Broj posjeta : 293


Pridružite nam se na društvenim mrežama
Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.