Prijave za peti Student Business Hub još dva dana




Prijave za peti Student Business Hub još dva dana

Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore u saradnji sa kompanijom Balance to Business organizuje peti Student Business Hub , besplatan edukativni program namijenjen studentima završnih godina Univerziteta Crne Gore (treća godine osnovnih studija, specijalističkih, jednogodišnjih ili dvogodišnjih master studija).

Program je namijenjen mladima koji su motivisani da se, kroz usvajanje praktičnih znanja i vještine, pripreme za poslovni ambijent i svijet biznisa, ali takođe i za one koji žele da steknu jasnu viziju o sebi, svojoj budućnosti i svojim ciljevima.

Student Business Hub program je u prethodne dvije godine pohađalo i uspješno završilo preko 80 učesnika, koji se sada već prepoznaju i ostvaruju zavidne rezultate u kompanijama, firmama i institucijama u kojima rade. Program se sastoji iz tri cjeline, gdje studenti na početku dublje upoznaju i prepoznaju sebe, šta zaista žele od svoje budućnosti i na koji način mogu dostići definisani cilj ("Ko sam danas, a ko sam potencijalno ja"); nakon toga savladaće praktične vještine koje će im omogućiti da dođu upravo do tog cilja i daljih ličnih napredaka, a pored toga će dobiti nova znanja koja će ih spremiti za poslovni svijet i svijet biznisa ("Komunikacijom i dijalogom do uspjeha", "Efikasno primanje i davanje feedback-a", "Koncept vremena", "Donošenje odluka i efikasni sastanci"). Na samom kraju, zaokružiće sve naučeno i imaće priliku da nauče kako da se izbore sa svim izazovima koje budućnost može donijeti ("Mladi lideri/ke novog doba").

Kroz dva grupna koučing programa i četiri treninga, mladima se pruža mogućnost sticanja praktičnih vještina neophodnih u savremenim uslovima poslovanja, koja će im biti od koristi ne samo na samom početku njihove karijere, već i glavni saputnik na putu ka uspjehu. Osim toga, svaki student će imati priliku za dvije besplatne koučing sesije tokom trajanja programa, kako bi se svakom studentu pružio personalizovani pristup i podrška.

Grupa studenata polaznika pete generacije će u ovom semestru radionice pohađati u Sportsko-kulturnom centru Univerziteta Crne Gore, gdje će se sa predavačem sastajati šest puta tokom predstojećeg semestra, subotom, u trajanju od 6-8h.

Nakon završenih treninga, studenti će dobiti sertifikat kao potvrdu o uspješno odrađenom programu.

Studenti koji žele da se prijave za pohađanje petog Student Business Hub-a, moraju biti studenti završnih godina studija (treća godina osnovnih, specijalističkih, jednogodišnjih ili dvogodišnih master studija).

Zainteresovani studenti se prijavljuju dostavljanjem CV formulara, motivacionog pisma i potvrde o studiranju (ne stariju od 6 mjeseci) na e-mail adresu razvojkarijere@ucg.ac.me

Ukoliko broj prijavljenih studenata sa sličnim kvalifikacijama bude veliki, obaviće se kratki intervju sa prijavljenim kandidatima.

Prijave za program Student Business Hub biće otvorene do 17. februara.

Detaljnije informacije mogu će naći u brošuri (u prilogu).

Pratite nas na društvenim mrežama: 

https://www.instagram.com/ucg_karijerni_centar/

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.