Nina Radosović najbolja studentkinja Fakulteta za turizam i hotelijerstvo za studijsku 2022/23. godinu




Nina Radosović najbolja studentkinja Fakulteta za turizam i hotelijerstvo za studijsku 2022/23. godinu

Nina Radosović, sa prosječnom ocjenom 9.97, proglašena je za najbolju studentkinju Fakulteta za turizam i hotelijerstvo Univerziteta Crne Gore (UCG) na studijskom smjeru Turizam i hotelijerstvo. Tim povodom uručena joj je nagrada koja, prema njenim riječima, podstiče želju za daljim napredovanjem i usavršavanjem u karijeri.

“Za mene ova nagrada predstavlja svojevrsnu krunu koja je proistekla iz uloženog rada i truda”, dodala je najbolje studentkinja.

Nina govori da je tokom studija bilo dosta odricanja i zalaganja, ali takođe i da se uz dobru organizaciju sve može postići.

“U sticanju znanja prevashodno su zaslužna predavanja i vježbe kojima sam redovno prisustvovala. Mada moram napomenuti i brojna istraživanja u sklopu seminarskih radova koja su mi pomogla, ne samo da steknem saznanja iz različitih oblasti, već i da spoznam značaj brojnih vještina, kao što su timski rad, dobra komunikacija i organizovanost“, rekla je ona.

Kada je riječ o nastavku školovanja, studentkinja se nada nastavku usavršavanja, ali ono što joj je prioritet jeste da stečena znanja pokuša prenijeti u praksi.

Svim budućim generacijama šalje poruku da nikada sebi ne postavljaju granice.

„Kada nešto stvarno želite ne postoji nemoguće. Uz trud, zalaganje i dobru organizaciju sve se može postići. Pozivam sve koji vole turizam da upišu Fakultet za turizam i hotelijerstvo u Kotoru, jer studenti pored sticanja znanja mogu svakodnevno da obavljaju praksu u renomiranoj kruzing destinaciji smještenoj u srcu Bokokotorskog zaliva“, završava ona.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.