Aplikacija FTHPraktičnaObuka i prilika za alumniste kroz program stručnog osposobljavanja




Aplikacija <span class="CyrLatIgnore">FTHPraktičnaObuka</span> i prilika za alumniste kroz program stručnog osposobljavanja

Fakultet za turizam i hotelijerstvo nastavlja sa primjenom nove aplikacije za praktičnu obuku u akademskoj 2023/24 godini, koja je dostupna svim studentima i alumnistima na http://fthprakticnaobuka.ucg.ac.me . Aplikacija je razvijena za potrebe predmeta Praktična obuka 1, Praktična obuka 2 i Praktična obuka 3, a namjenjena je studentima osnovnih studija da efikasnije uspostave kontakt sa kompanijama kod kojih mogu obaviti praktičnu obuku.

Takođe, aplikacija okuplja alumniste Fakulteta za turizam i hotelijestvo, koji takođe mogu koristiti mogućnosti da se dalje osposobljavaju i obučavaju. Posebno se ističe ovogodišnji Program stručnog osposobljavnja Vlade Crne Gore, čije su prijave otvorene do 15. novembra, a svi zainteresovani mogu konkurisati posredstvom web stranice: www.euprava.me.

Zahvaljujući aktivnostima i naporima na unaprijeđenju praktične obuke u turizmu, Fakultet za turizam i hotelijerstvo obavještava svoje alumniste, posebno one koji čekaju priliku za stučno osposobljavanje, da su renomirane kompanije: Hotel Regent Porto Montenegro, Montenengro Stars Hotels Group i Portonovi Hospitality Management Company, raspisale slobodna mjesta i pozivaju kandidate da se prijave. Svi koji  su zainteresovani da svoju karijeru započnu ili unaprijede, mogu konkurisati za pozicije u okviru: sektora za ljudske resurse, sektora rezervacija, sektora prodaje i marketinga, sektora domaćinstva, sektora hrane i pića, sektora konsijerža i sektora recepcije.

  • Hotel Regent Porto Montenegro je na raspolaganju za sva pitanja kandidata o raspoloživim pozicijama i načinu organizacije rada, putem emaila: pm@regenthotels.com.
  • Montenegro Stars Hotel Group je na raspolaganju za sva pitanja kandidata o raspoloživim pozicijama i načinu organizacije rada, putem emaila: kadrovska@montenegrostars.co.me
  • Portonovi Hospitality Management Company je na raspolaganju za sva pitanja kandidata o raspoloživim pozicijama i načinu organizacije rada, putem emaila: brajkovic@oneandonlyportonovi.com

Ohrabrujemo sve zainteresovane da se prijave i započnu svoju karijeru u oblasti hotelijerstva po najvećim standardima i radujemo se budućim liderima u industriji gostoprimstva.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.