IN MEMORIAM - Ivana Mrvaljević




<span class="CyrLatIgnore">IN MEMORIAM</span> - Ivana Mrvaljević
IN MEMORIAM - Ivana Mrvaljević
 
Kolektiv Fakulteta dramskih umjetnosti - Cetinje se sa dubokom tugom oprašta od naše drage Ivane Mrvaljević, koja je danas preminula u 47. godini života.
 
Ivana Mrvaljević je bila studentkinja prve upisane klase na Fakultetu dramskih umjetnosti - Cetinje na studijskom programu Gluma u studijskoj 1994/95. u klasi profesora Bora Stjepanovića.
  
Ivana je tokom decenija rada u dramskim umjetnostima i pozorišnim institucijama Crne Gore ostavila prepoznatljiv i upečatljiv umjetnički trag, po kojem će je pamtiti ne samo njena generacija već i svi oni koji su osjetili njenu stvaralačku i osobenu ljudsku energiju.
 
Zatečeni njenim preranim odlaskom, čitava crnogorska pozorišna scena, kulturna i umjetnička javnost, ali i naše koleginice i kolege sa Fakulteta izražavaju danas najdublje i iskrene izraze žaljenja i osjećaja nenadoknadivog gubitka za jednim nesvakidašnjim i iskrenim pozorišnim stvaraocem i prefesionalcem. 
 
Kolektiv Fakulteta neizmjerno žali i upućuje porodici Ivane Mrvaljević, njenim kolegama i poštovaocima izraze najdubljeg saučešća.
 
DEKANAT 
FDU - Cetinje



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.