Nova objava - 16.02.2022 10:10




Nastavak predavanja koja student na predmetu Molekularna biologija II mogu slušati sa studentima na predmetu Molekularna biologija, koja su u prethodnom semestru bila prekinuta zbog bolesti predmetnog nastavnika, će početi u petak 18. 02. 2022. godine. Vežbe će biti takođe nastavljene na platformi MOODLE petkom od 16.00 časova, a prva vežba posle prekida predavanja koje se desilo u prethodnom semestru, a studenti na predmetu Molekularna biologija II treba da je imaju odrađenu, održaće se u petak 25. 02. 2022. godine.

Na pletformu MOODLE ćete ući ulaskom na sajt https://dl.ucg.ac.me/ Zatim ćete na tom sajtu ući na Prirodno-matematički fakultet, odabraćete osnovne studije-BIOLOGIJA, pa ćete odabrati predmet Molekularna biologija (2017) (ne na predmet Molekularna biologija I (2012) ili Molekularna biologija II (2012)). Unećete username i password, koji ste već ranije uzeli od UCG, i tako ući u predmet. U delu OPŠTA SEKCIJA od predmeta Molekularna biologija (2017) kliknućete na BIGBLUEBUTTON VIDEO KOMUNIKACIJA PROFESORA I STUDNATA MOL BIO, a zatim ćete kliknuti na PRISTUPI SESIJI. Zatim ćete dobiti pitanje HOW WOULD YOU LIKE TO JOIN THE AUDIO?, pa ćete kliknuti na MICROPHONE, posle čega ćete ući u BigBlueButton.

Molim da isprobate sve ovo blagovremeno, kako nebiste imali problema sa pristupom na MOODLE. VAŽNA NAPOMENA – OBRATITE PAŽNJU DA STUDENTI PREDMETA MOLEKULARNA BIOLOGIJA II (2012) treba da se uloguju na predmet MOLEKULARNA BIOLOGIJA (2017) (ne na predmet Molekularna biologija II (2012)).

Ukoliko je nekom od studenata potrebna konsultacija, za termin konsultacije se može dogovoriti sa predmetnim profesorom tako što će ga kontaktirati na elektronsku poštu: odanko@ucg.ac.me . Konsultacije su mogu’e preko platforme MOODLE ili uživo u prostorijama fakulteta, u zavisnosti kako studentima više odgovara.

U vezi termina polaganja kolokvijuma i popravnog kolokvijuma, studenti će uskoro biti obavešteni.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.