Nova objava - 14.02.2021




      Studenti na predmetu Genetika će u četvrtak 18. 02. 2021. godine imati prvo predavanje u ovom semestru. Predavanja će u ovom semestru biti držana na platformi MOODLE u skaldu sa odlukom NKT-a za zarazne bolesti o držanju nastave u uslovima pandemije COVID 19. Predavanja će biti održavana u redovnom terminu, definisanom zvaničnim rasporedmo časova, od 12.00 do 16.00 časova (najkasnije u 12.00 časova student treba da se uloguju na MOODLE platformu). Svi studenti treba da se uloguju u naznačeno vreme za predavanje, jer u protivnom će se njihovo neprisustvo voditi kao izostanak, a ukoliko student ima izostanaka više od određenog broja, neće dobiti bodove predviđene za uredno pohađanje predavanja.

      Na pletformu MOODLE ćete ući ulaskom na sajt https://dl.ucg.ac.me/ Zatim ćete na tom sajtu ući na Prirodno-matematički fakultet, odabraćete osnovne studije-BIOLOGIJA, pa ćete odabrati predmet Genetika (2017). Unećete username i password, koji ste već ranije uzeli od UCG, i tako ući u predmet. U delu OPŠTA SEKCIJA od predmeta Genetika (2017) kliknućete na BIGBLUEBUTTON VIDEO KOMUNIKACIJA PROFESORA I STUDNATA GENETIKA, a zatim ćete kliknuti na PRISTUPI SESIJI. Zatim ćete dobiti pitanje HOW WOULD YOU LIKE TO JOIN THE AUDIO?, pa ćete kliknuti na MICROPHONE, posle čega ćete ući u BigBlueButton.

      Studenti sve ovo treba da isprobaju ranije kako nebi imali problema sa pohađanjem nastave na MOODLE. Ukoliko neko prilikom te probe ne može da se uloguje, treba da to blagovremeno prijavi glavnom inženjeru IT administracije PMF-a Igoru Ivanoviću, Telefon: +382 20 268 946, E-mail: igor.ivanovic@ucg.ac.me , da bi se problem rešio blagovremeno, kako bi mogao da uredno pohađa nastavu i dobije bodove predviđene za uredno pohađanje.

      Ukoliko nsko od studenata ima potrebu da kontaktira predmetnog profesora, može to ostvariti preko elektronske pošte: obradovicdanko@yahoo.com



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.