Nova objava - 13.08.2020 23:20




U septembarskom ispitnom roku studenti mogu polagati završni ispit, koji se ove godine polagao zajedno sa kolokvijumima, na osnovu odluke Senata Univerziteta Crne Gore zbog epidemiološke situacije koja vlada u zemlji. Zato će se u septembarskom ispitnom roku kolokvijum polagati zajedno sa završnim ispitom kao jedna celina. Završni ispit će se održati onako kako je naznačeno na rasporedu ispita za septembarski ispitni rok (08. 09. 2020. godine, a popravni 18. 09. 2020. godine). Zbog činjenice da su se završni ispit i kolokvijum ove godine polagali kao jedna celina, i da će se zato i u septembarskom roku polagati kao jedna celina, kolokvijum i popravni kolokvijum, koji su na rasporedu ispita naznačeni za 07. i 16. septembar 2020. godine, neće se održavati.

Završni ispit (koji se polaže kao celina sa kolokvijumom) će se polagati usmeno.

Studenti u septembarskom ispitnom roku mogu polagati:

  1. Samo test iz praktičnog dela ispita
  2. Samo završni ispit (koji se polaže kao celina sa kolokvijumom)
  3. Test iz praktičnog dela ispita i završni ispit (koji se polaže kao celina sa kolokvijumom)

 

Obavezno je da svaki student koji je u studentskoj službi prijavio da polaže ispit, i ima nameru da izadje na ispit, da predmetnom nastavniku najkasnije do 02. 09. 2020. godine na elektronsku poštu obradovicdanko@yahoo.com prijavi:

 

  1. Naziv predmeta koji polaže (student treba da obavezno naznače naziv predmeta jer predmetni nastavnik predaje više predmeta na studijskom programu i ako se ovaj podatak ne naznači neće znati koji predmet student želi da polaže).
  2. Koju proveru znanja želi da polaže (Samo test iz praktičnog dela ispita ili samo završni ispit (koji se polaže kao celina sa kolokvijumom) ili test iz praktičnog dela ispita i završni ispit (koji se polaže kao celina sa kolokvijumom)).
  3. Ime i prezime studenta.
  4. Broj indeksa.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.