Studentski konkurs za projekat enterijera multifunkcionalnog co-working prostora u zgradi Tehničkih fakulteta UCG




Studentski konkurs za projekat enterijera multifunkcionalnog co-working prostora u zgradi Tehničkih fakulteta UCG

Studentski parlament i NVO Studentski kulturni centar u saradnji sa Arhitektonskim fakultetom Univerziteta Crne Gore raspisuju: Studentski konkurs za projekat enterijera multifunkcionalnog co-working prostora u zgradi Tehničkih fakulteta UCG.

Za potrebe izrade multifunkcionalnog prostora u prostorijama nekadašnjeg radija Krš, u zgradi Tehničkih fakulteta UCG, pozivamo zainteresovane studente četvrte (2018/19) i pete (2017/18) godine studija Arhitektonskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, da učestvuju na konkursu za izradu projekta enterijera co-working prostora.

Cilj konkursa je da se inovativnim pristupom, kreativnim i promišljenim tretmanom, stvore preduslovi za realizaciju novog i modernog multifunkcionalnog radnog prostora. Plan raspisivača je da se nakon okončanja konkursa, projekat realizuje do jula mjeseca tekuće godine.

Krajnji rok za predaju radova je 07. mart 2022. god. do 12 časova.

Više informacija o konkursu nalazi se u dokumentu u prilogu.

Izmjena u tekstu raspisa konkursa, 07.02.2021.: Izvršena je izmjena člana žirija u odnosu na početnu objavu konkursa,  iz objektivnih razloga, tako što je umjesto dr Eme Alihodžić Jašarović imenovana MSc Marija Ćaćić.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.