Nagrađena dva rada na studentskom konkursu za projekat enterijera multifunkcionalnog co-working prostora u zgradi Tehničkih fakulteta UCG




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Na studentskom konkursu, za izradu multifunkcionalnog prostora u zgradi Tehničkih fakulteta UCG, za potrebe rada Studentskog kulturnog centra ili redakcije portala Makanje, koji je raspisan 01.02.2022. za studente četvrte (2018/19) i pete (2017/18) godine studija Arhitektonskog fakulteta, do predviđenog roka predata su tri konkursna rada.

Nakon evidencije o ispunjenosti formalnih uslova za predaju konkursnih radova, sva tri konkursna rada su predata članovima žirija na uvid i žiriranje.

Raspisom konkursa definisan je žiri u sastavu: prof. dr Veljko Radulović - predsjednik, Ivica Todorović, član- Karijerni centar Univerziteta Crne Gore, prof. dr Svetlana Perović - član, MSc Marija Ćaćić - član i mr Sanja Paunović Žarić - član.

Jednoglasnom odlukom žirija dodjeljene su dvije ravnopravne nagrade za radove pod šifrom:

,,A6688F’’ (autori: Sara Tomić i Elena Simović)  i

,,22ZFBC’’ (autori: Irena Radulović, Luka Petričić i Benjamin Heldić )

Nagrađeni autori imaju rok od 10 dana (od dana objave rezultata) da izvrše predložene korekcije i formiraju kompletno tehničko rješenje projekta kako bi se u narednom periodu pristupilo planu realizacije.

Ravnopravne nagrade (raspoređene u skladu sa predviđenim ukupnim fondom za nagrade) autorima će biti uručene nakon izvršenih korekcija i dostavljanja jednog zajedničkog projekta za realizaciju.

U prilogu se nalazi dokument sa izvještajem žirija, a na sledećem linku se mogu pogledati svi radovi:

https://drive.google.com/drive/folders/1iCPn32YG-gqzGKxN-vaEhu14_7UKX7fC?usp=sharing

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.