Gostovanje Danijele Radovanović na RTV Budva povodom kampanje “Studiraj na FDU Cetinje!”




Gostovanje Danijele Radovanović na RTV Budva povodom kampanje “Studiraj na FDU Cetinje!”

U susret prijemnim ispitima na Fakultetu dramskih umjetnosti, Univerziteta Crne Gore, naša koleginica Danijela Radovanović u razgovoru sa autorkom emisije “Jutrom iz Budve” Dušicom Vugdelić na RTV Budva, razgovarala je o aktuelnoj kampanji “STUDIRAJ NA FDU CETINJE!”, u kojoj su budućim kandidatima predstavljeni  studijski  programi FDU – Cetinje.

Tokom gostovanja, bilo je razgovora o pripremama za upis na osnovnim i master studijama i specifičnostima upisa na studijskim programima: Gluma, Film i mediji (Filmski scenario, Filmska režija, Filmska produkcija) i Drama i pozorište. (Dramaturgija, Pozorišna režija, Pozorišna produkcija)

Cijeli tok gostovanja možete pogledati na YouTube kanalu kampanje fdu_cetinje_ucg:

Danijela Radovanović je tokom gostovanja, takođe predstavila i jedan broj nekadašnjih studenata našeg fakulteta i istaknutih alumnista, u video porukama, koji su gledaocima predstavili, kako svoja iskustva studiranja tako i ona sa prijemnog ispita.  

U susret ostalim, obvajama i nastavku kampanje, svim studentima želimo da isprate I aktuelni raspored konsultacija  tokom mjeseca maja I juna 2020. g. i to:

 

- GLUMA

(15, 22, 29. maj i 5. jun u 12h)

- DRAMA I POZORIŠTE

(15, 22, 29. maj i 5. jun u 11h)

- FILM I MEDIJI

(15, 22, 29. maj i 5. jun u 10h)



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.