Kongres metalurškog inženjerstva i inženjerstva materijala Jugoistočne Europe
Kongres metalurškog inženjerstva i inženjerstva materijala Jugoistočne Europe

Kongres metalurškog inženjerstva i inženjerstva materijala Jugoistočne Europe dvogodišnje je okupljanje naučnika, profesionalaca i stručnjaka iz akademske zajednice i industrije koji pokriva sve aspekte inženjerstva metalurgije i materijala.

Cilj Kongresa je predstaviti aktualne rezultate istraživanja, nove ideje i inovacije za sadašnje i buduće izazove u industriji. Kongres obuhvata širok raspon srodnih tema i predstavlja aktuelna stajališta vezana uz odnose obrada-struktura-svojstva, napredak u obradi, karakterizaciji i primjeni savremenih materijala. Bit će to izvrsna prilika da na Kongresu čujete i podijelite najnovija otkrića u metalurgiji i inženjerstvu materijala. Događaj uključuje glavne govore, naučna i tehnička predavanja, poster sesije i tehničke obilaske, kao i sveobuhvatnu izložbu i značajna društvena događanja. Posebna pažnja posvetiće se podsticanju mladih naučnika kao i primijenjenim inovacijama.

Suorganizator ovog kongresa je i naš Metalurško-tehnološki fakultet.

Prijave i više detalja na sledećem linku:

5th Metallurgical & Materials Engineering Congress of South-East Europe 2023Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.