Atlantic Copper i EIT Raw Materials pozivaju mlade talente da učestvuju u izazovu za rekuperaciju resursa




<span class="CyrLatIgnore">Atlantic Copper i EIT Raw Materials</span> pozivaju mlade talente da učestvuju u izazovu za rekuperaciju resursa

Do 19. aprila 2024. moguće je prijaviti se na Open Innovation Challenge za mlade talente koji su pokrenuli EIT Raw Materials (Evropski institut za inovacije i tehnologiju u oblasti resursa) i Atlantic Copper radi promovisanja inovativnih rješenja za dobijanje vrijednih materijala u procesu proizvodnje bakra. Cilj je da se predlože i osmisle održive metode ekstrakcije i upotrebe kritičnih sirovina, kao i da se pronađe primjena za inovativne ideje koje mogu unaprijediti održivost sektora.

Prilika je namijenjena studentima druge godine master studija ili skorašnjim diplomcima u sektorima koji se odnose na teme vezane za metalurgiju, hemijsko inženjerstvo ili bilo koju disciplinu koja se odnosi na valorizaciju sirovina.

Neophodno je solidno tehničko znanje i znanje engleskog jezika. Poželjno je prethodno iskustvo i znanje španskog jezika.

Ako pobijedite, moći ćete da sarađujete sa globalnim industrijskim igračem, razvijate i primjenjujete inovativne ideje za unapređenje održivosti u metalurgiji bakra i dobijate novčanu nagradu.

Prijave otvorene do 19. aprila 2024. Više informacija i prijave putem sajta:https://oic-youngtalents.eitrawmaterials.eu/ 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.