Poziv za učešće na konferenciji u Splitu




Krajem travnja (aprila) ove godine na Kemijsko-tehnološkom fakultetu u Splitu će se održati  studentska konferencija ZORH koju organiziraju studenti KTF-a.

Konferencija bi trebala biti međunarodna, u koju bi se uključili partneri - Sveučilišta u alijansi SEA-Eu kao i znanstvenih ustanova iz susjednih zemalja (Slovenije, Bosne i Hrcegovine i Srbije).

Konferencija će biti organizirana u hibridnom obliku te će predavanja moći ići i online.

U završnim pregovorima smo da  konferenciju popratiti i časopis KEMIJA U INDUSTRIJI (http://silverstripe.fkit.hr/kui/o-casopisu/), indeksiran u WOS-CC pa bi dio radova bio objavljen u specijalnom izdanju posvećenom ovoj konferenciji, naravno uz klasičnu recenziju. Također je velika vjerojatnost da konferenciju poprati i drugi časopis The holistic approach to environment (časopis B kategorije (https://hrcak.srce.hr/hae). Studenti ne plačaju kotizaciju za ovaj kongres, dok za druge sudionike ona iznosi 70 - 100 eura, ovisno o terminu plaćanja kotizacije. Tematika radova vezana je za Zaštitu okoliša, čistiju proizvodnju, recikliranje i sl.

Pozivamo Vaše studente i nastavnike da podrže ovu konferenciju prijavom svojih radova za prezentaciju na kongresu.

Link za konferenciju je

https://zorh.jmconsulting.hr/

Bilo bi sjajno kada bi se Vaš fakultet uključio  u rad kongresa a i netko od Vaših studenata i nastavnika koji se bave tematikom zaštite okoliša ili čistim tehnologijama u organizacijski odbor kongresa.

 

  Srdačan pozdrav iz Splita

  Ladislav Vrsalović



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.