Metalurško-tehnološki fakultet

EUREKA vebinar za aplikante i međunarodni b2match događaj za razmjenu biznis ideja
Eureka mreža organizuje međunarodni vebinar za aplikante i b2match događaj za unapređenje poslovne saradnje u Eureka projektima

Koristimo priliku da vas informišemo da će se u utorak, 5. aprila od 11:00 do 13:00 časova održati _Međunarodni Eureka online vebinar za aplikante_ u organizaciji Eureka sekretarijata i nacionalnih institucija nadležnih za finansiranje Eureka projekata.

Vebinar će biti održan u okviru multilateralnog Javnog poziva za finansiranje EUREKA projekata za Dunavski region koji je raspisan u sklopu Javnog konkursa za sufinansiranje inovacione djelatnosti u 2022. godini i otvoren od 1. marta do 30. juna ove godine. Poziv je takođe otvoren na zvaničnom sajtu Eureka mreže:

https://www.eurekanetwork.org/open-calls/network-projects-danube-2022

Cilj događaja je da se potencijalni podnosioci prijava detaljno upoznaju sa procedurom registracije i podnošenja prijava na Eureka SmartSimple platformi, kao i [3]načinom i procedurama apliciranja u Crnoj Gori i u ostalim zemljama učesnicama.

Svi zainteresovani mogu se registrovati i prijaviti za učešće putem sljedećeg linka:

https://register.gotowebinar.com/register/2914414320241880588 

Agendu vebinara dostavljamo u prilogu mejla.

Eureka sekretarijat u saradnji sa Evropskom mrežom preduzetništva (Enterprise Europe Network - EEN) organizuje kontinuirane individualne sastanake za zainteresovane učesnike na _b2match platformi,_ kojoj možete pristupiti putem sljedećeg linka:

https://eureka-danube-call-2022.b2match.io/ . Za učešće na individualnim b2b sastancima, neophodno je izvršiti registraciju i opisati vaše poslovanje i biznis ideje na gore pomenutoj platformi. Ovo je veoma efikasan i lak način da upoznate potencijalne međunarodne partnere za poslovnu saradnju na projektima u ovkiru pomenutog Javnog poziva, a i šire. Sastanke sa drugim učesnicima možete zakazati u bilo kom trenutku počev od 5. aprila do 30. juna 2022. godine.

Pojedinačni sastanci traju od 15 do 60 minuta, a vrijeme održavanja istih možete izabrati u raspoloživim terminima na samoj platformi.

Na kraju, Eureka sekretarijat i zemlje učesnice Javnog poziva organizuju u _virutelni b2match događaj_ za aplikante koji će se održati 27. i 29. aprila ove godine. Namjera ovog događaja je da poveže partnere iz zemalja učesnica u cilju unapređenja saradnje i učešća na Eureka projektima. Zainteresovani učesnici mogu se prijaviti putem sljedećeg linka:

https://eureka-danube-call-2022.b2match.io/ 

Dokumenti

Broj posjeta : 65

Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.