Info dan povodom objave petog poziva - ADRION




Povodom objave PETOG POZIVA ZA DOSTAVLJANJE PREDLOGA PROJEKATA u okviru Jadransko-jonskog transnacionalnog programa (ADRION), Ministarstvo evropskih poslova u ponedeljak, 20. JUNA 2022. GODINE, ORGANIZUJE INFO DAN na kojem će javnosti i potencijalnim korisnicima biti predstavljeni tematski ciljevi, kao i pravila za podnošenje predloga projekata u okviru ovog poziva.

Poziv je namijenjen isključivo UNIVERZITETIMA, NAUČNO-ISTRAŽIVAČKIM INSTITUCIJAMA I ORGANIZACIJAMA za podršku razvoju preduzetništva. Cilj poziva je jačanje kompetencija i vještina u oblastima od strateške važnosti za Jadransko-jonski region, poput PLAVE EKONOMIJE, SOCIJALNIH INOVACIJA, OBNOVLJIVE ENERGIJE I CIRKULARNE EKONOMIJE. S tim u vezi, biće pružena podrška pripremnim aktivnostima posvećenim razvoju transnacionalnih MASTER STUDIJSKIH PROGRAMA u navedenim oblastima, koji će biti realizovani tokom finansijske perspektive 2021-2027.

INFO DAN ĆE BITI ODRŽAN U HOTELU HILTON, S POČETKOM U 11 ČASOVA, KOJI SE NALAZI NA ADRESI BULEVAR SVETOG PETRA CETINJSKOG, BR. 2 U PODGORICI.

Za sve dodatne informacije kao i za potvrdu prisustva, možete nam se obratiti imejlom na milos.markovic@gsv.gov.me, najkasnije do PETKA, 17.

JUNA 2022. GODINE DO 12 ČASOVA.

Agenda je u prilogu objave.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.