UPIS U DRUGU GODINU MASTER STUDIJA PO ČLANU 119-b- II upisni rok
UPIS U DRUGU GODINU MASTER STUDIJA PO ČLANU 119-b- II upisni rok

Obavještavaju se kandidati koji su položili prijemni ispit u II upisnom roku (i koji su završili specijalističke studije) ili studije po starom programu u obimu 240 ECTS kredita, a zainteresovani su za upis II godine master studija, da u studentskoj službi napišu zahtjev za upis II godine master studija po članu 119-b i molbu za ekvivalenciju 9.10.2023. (ponedeljak) od 12h do 14h . Uz to priložiti uvjerenje o položenim ispitima sa specijalističkih studija, kao i dokaz o završenim specijalističkim studijama ili studija po starom programu u obimu 240 ECTS kredita.

Komisija za upis na master studije MTF-a će donijeti konačnu odluku o upisu kandidata na II godinu master studija, u skladu sa Uputstvom o načinu upisa na II godinu master studija UCG, broj 01/0-3070, od 21.9.2022.

Kandidati su obavezni da pri upisu imaju:

  1. Indeks sa uredno popunjenom prvom stranom;
  2. 2 fotografije  (jednu zalijepiti na predviđeno mjesto u indeksu, a drugu na ŠV-obrascu);
  3. 2 prijavna lista (ŠV-obrasca, koji se mogu kupiti u  knjižarama i predaju se popunjeni).

Ukoliko kandidat, koji je stekao pravo upisa na Metalurško-tehnološki fakultet, ne obavi upis u naznačenom  vremenskom periodu, smatraće se da je odustao od upisa.Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.