Prijave za Obuku za početnike u biznisu otvorene do 13. aprila za sve studente UCG




Prijave za Obuku za početnike u biznisu otvorene do 13. aprila za sve studente UCG

Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta Crne Gore, i ove godine, organizuje besplatnu Obuku za početnike u biznisu, namijenjenu studentima svih nivoa studija Univerziteta Crne Gore.

Obuku, koja će trajati 7 nedelja, čine predavanja i radionice namijenjene sticanju i širenju znanja o preduzetništvu, inovacijama kao i razvoju preduzetničkih vještina studenata sa svih fakulteta u okviru UCG. Polaznicima Obuke biće detaljno demonstriran i način izrade biznis plana, po koracima.

Svi zainteresovani studenti mogu svoju prijavu (CV, motivaciono pismo i potvrdu o studiranju) dostaviti na e-mail adresu: . U prijavi je potrebno navesti i eventualna iskustva u obukama, takmičenjima ili konkursima u vezi sa biznis idejama i preduzetništvom.

Prijave su otvorene do 13. aprila u ponoć. Detalji i cjelokupan plan Obuke biće proslijeđen odabranim polaznicima putem e-mail adrese. Predavanja i radionice održavaće se svake sedmice u zgradi Rektorata Univerziteta Crne Gore, dok će predavači na ovogodišnjoj Obuci biti redovni profesor na Ekonomskom fakultetu, prof. dr Boban Melović i redovna profesorica na Elektrotehničkom fakultetu, prof. dr Vesna Popović-Bugarin i gostujući predavači sa UCG i iz prakse.

Studentima koji uspješno završe cijeli program Obuke biće uručeni sertifikati.

Kancelarija za razvoj karijere i CŽU nakon završetka Obuke za početnike u biznisu, najavljuje i organizovanje nagradnog Konkursa za najbolju startap ideju studenata UCG. U okviru prošlogodišnjeg Konkursa nagradni fond iznosio je 5.500 eura za tri najbolje startap ideje, dok je posebna nagrada bila i trodnevna posjeta studenata najvećem svjetskom startap kampusu Station F, u Parizu.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.