Obavještenje studentima o prilici za volontiranje i slanje filmova na Green Montenegro Internacionalnom filmskom festivalu




Obavještenje studentima o prilici za volontiranje i slanje filmova na <span class="CyrLatIgnore">Green Montenegro</span> Internacionalnom filmskom festivalu

Poštovani studenti,

Green Montenegro International Film Fest (GMIFF) je filmski festival na temu zaštite životne sredine koji se održava u jednoj od najljepših prirodnih cjelina u Evropi, u Nacionalnom parku Durmitor, pored Crnog jezera (UNESCO zona). Cilj festivala je razvijanje i podizanje nivoa odgovornosti i znanja o potrebi zaštite i očuvanja životne sredine kroz upoznavanje sa globalnim trendovima ekologije i kinematografije ka kojima Crna Gora teži. U okviru festivala se pored projekcija filmova iz čitavog svijeta, održavaju i koncerti, predavanja, konferencije, rafting ture, planiranja, biciklističke ture, kajaking jezerima, itd.

Molimo studente koji su zainteresovani da se jave organizatorima Green Montenegro IFF koji se ove godine održava od 29. jula do 1. avgusta.

Studenti bi imali obezbijeđen prevoz do Žabljaka i nazad, smještaj u kampu, hranu, kao i mogućnost da prisustvuju svim festivalskim događajima.

Ovom prilikom, takođe informišemo studente da do 25. juna mogu poslati svoje filmove na i-mejl office@greenmontenegro.me  kako bi isti bili uvršteni u kategoriju STUDENTSKI FILMOVI, koje će ove godine ocjenjivati reditelj, glumac i profesor na Akademiji dramskih umjetnosti u Prištini – gdin Mentor Zimberay.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti izvršnoj producentkinji festivala Vanji Vukčević  koja Vam stoji na rapolaganju za sva dodatna pitanja na + 382 67 188 815.

S poštovanjem,

FDU – Cetinje i GMIFF

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.