Jan Fabre Teaching Group: Masterclass umjetničkih radionica na FDU




<span class="CyrLatIgnore">Jan Fabre Teaching Group</span>: Masterclass umjetničkih radionica na FDU

Fakultet dramskih umjetnosti na Cetinju ugostiće od 15. do  do 25. januara 2024. godine Jan Fabre Teaching Group, koji će u tom periodu održati i devetodnevni Masterclass za glumce, studente glume, plesače, performere i druge izvođače iz Crne Gore i regiona.

Istaknuti evropski predavači

Jan Fabre, priznati belgijski umjetnik i osnivač Jan Fabre Teaching Group, lično će voditi ove radionice, a pored njega predavači su i Ivana Jozić iz Hrvatske, Gustav Koenigs iz Njemačke, te asistent Mateo Franko iz Italije.

 Ograničen broj učesnika - Prijave u toku

Broj učesnika na ovom Masterclassu je ograničen, a pozvani su glumci, studenti glume, plesači, performeri i drugi izvođači iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Albanije i Kosova. Rok za prijave je 5. januar 2024. godine do 16:00 sati, a zainteresovani trebaju poslati svoj CV, fotografiju i broj telefona na office2024apply@gmail.com . Kotizacija po učesniku iznosi 300 eura (što je 50% od standardne cijene radionica u Antwerpenu), a o načinu uplate odabrani kandidati će biti naknadno obaviješteni

 Detalji o programu

Radionice će trajati 10 dana, uz dodatna 2 dana vikend pauze, sa ukupno 5 sati rada dnevno. Sve aktivnosti će se održavati na engleskom jeziku, a radionice će se održavati u prostorijama Fakulteta dramskih umjetnosti, Bajova 1, Cetinje 81250, Crna Gora.

 

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.