Konsultacije za prijemne ispite: Film i mediji u Kotoru i Bijelom Polju
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Za sve one koji žele da postanu filmski reditelji, scenaristi i filmski producenti, Fakultet dramskih umjetnosti - Cetinje pokreće program lokalnih konsultacija za prijemne ispite na studijskom programu FILM I MEDIJI: razgovor o postupku prijemnog ispita, obaveznoj literaturi, pogledanim filmovima, pročitanim knjigama.
 
U saradnji sa Filmskim centrom Crne Gore i lokalnim centrima za kulturu, profesori FDU Cetinje će predstaviti proces studiranja i prijemnih ispita - sa svima koji žele da budu dio filmske umjetnosti i komplementarnih djelatnosti, uz projekcije studentskih filmova koji su nastali u partnerstvu sa Filmskim centrom Crne Gore.
 
Projekcije i razgovori će biti upriličeni upravo u salama koje su digitalizovane posredstvom projekta Filmskog centra Crne Gore i lokalnih samouprava, čime se FDU - Cetinje, u godini svog velikog jubileja 30 godina postojanja pridružuje kampanji PONOVO RADI BIOSKOP.
 
Prve sesije lokalnih konsultacija su zakazane za Kotor i Bijelo Polje, i to: 
 
Četvrtak 4. April 2024, KOTOR, Kino Boka, 13h
Četvrtak, 11. April 2024, BIJELO POLJE, Centar za kulturu, 13h
 
#ponovoradibioskop
#30godinafducetinje
 
Budite dio jubilarne generacije, dobro došli!Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.