Dani otvorenih vrata na FDU




Dani otvorenih vrata na FDU

Studenti, saradnici i profesori  Fakulteta dramskih umjetnosti biće domaćini susreta “Subotom na FDU” koji će se realizovati 13. i 20. aprila, sa početkom u 11 časova.

Crnogorskim srednjoškolcima i svim zainteresovanim kandidatima, koji se još uvijek nijesu opredijelili koju oblast na FDU bi željeli da studiraju, kroz interaktivan i kreativan pristup biće prezentovani svi studijski programi (Drama i pozorište, Film i mediji, Gluma) i moduli studiranja, kao i zanimanja, kojim se svršeni studenti mogu baviti.

Posebno će se razgovarati o prijemnim ispitima, pripremi i demistifikaciji samog procesa. Sadašnji i bivši studenti, te profesori sa svih studijskih programa podijeliće svoja iskustva iz oblasti umjetničkog obrazovanja i odgovarati na pitanja zainteresovanih.

Aktuelna kampanja, pod nazivom “Budi to što želiš - studiraj ono što voliš” je poziv mladim ljudima da se pridruže zajednici odabranih talenata. Kroz prepoznatljivost i uticaj bivših studenata (alumnista), FDU Cetinje, kratkim video porukama, želi da pruži podršku mladim talentima i da ih usmjeri na akademsko obrazovanje iz oblasti dramskih umjetnosti.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.