Knjiga Društveni mediji i upravljanje komunikacijama, dr Vuka Vukovića, predstavljena na međunarodnoj konferenciji u Beogradu




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

 

U okviru međunarodne konferencije "Novi horizonti kulture, umjetnosti i medija u digitalnom okruženju" u organizaciji Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, kojom je obilježen jubilej 30 godina rada Instituta za pozorište, film, radio i televiziju, predstavljena je knjiga "Društveni mediji i upravljanje komunikacijama" dr Vuka Vukovića, u izdanju Fakulteta dramskih umjetnosti na Cetinju.  Na promociji su govorili prof. dr Divna Vuksanović, prof. dr Ana Martinoli i prof. mr Janko Ljumović.

 U okviru konferencije učestvovalo je više od 100 autora iz različitih zemalja, koji su u preko 20 sesija prezentovali radove posvećene uticaju digitalnih tehnologija na kulturni i medijski sektor, arhiviranju alternative, predstavljeni umjetnički projekti. U okviru konferencije svoja izlaganja imali su Janko Ljumović (Slobodan Milatović (1952-2019) Superstar crnogorske pozorišne alternative) i Vuk Vuković (Produkcija emocija u doba medijske kulture: Od upravljanja medijskim sadržajem do upravljanja emocijama).



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.