Fakultet dramskih umjetnosti, 07.05.2020

Obavještenje kandidatima, zainteresovanim za upis na Fakultet dramskih umjetnosti Univerziteta Crne GoreX

 

Na Fakultet dramskih umjetnosti stiglo je, putem elektronske pošte, nekoliko upita u kojima se kandidati interesuju za uslove i termine polaganja prijemnih ispita, te na ovaj način upućujemo

 

 

                                                Obavještenje kandidatima, zainteresovanim za

                                      upis na Fakultet dramskih umjetnosti Univerziteta Crne Gore

 

 

Zbog situacije, izazvane pandemijom virusa COVID-19, u ovom trenutku nismo u mogućnosti da objavimo termine polaganja prijemnih ispita. Nakon stabilizovanja situacije, kada budu izvjesni termini upisnih rokova na Univerzitetu Crne Gore, obavijestićemo vas o rasporedu održavanja prijemnih ispita.

Takođe, blagovremeno ćete biti obaviješteni o terminima i načinu održavanja konsultacija sa profesorima i saradnicima, koje vam mogu biti od značajne pomoći prilkom pripreme za prijemni ispit.

U međuvremenu, predlažemo da se upoznate sa uslovima, kriterijumima i postupkom upisa u prvu godinu osnovnih studija, kao i sa strukturom prijemnih ispita na studijskim programima Fakulteta dramskih umjetnosti - Gluma, Drama i pozorište, Film i mediji.

Dokument, koji sadrži sve pomenute informacije, dostupan je na sajtu Univerziteta Crne Gore, na linku:

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/2/objava/26278-pravilnik-o-blizim-uslovima-kriterijumima-i-postupku-upisa-u-prvu-godinu-osnovnih-studija-ucg

 

 

Dekanat  Fakulteta dramskih umjetnosti

Broj posjeta : 489