Obavještenje kandidatima, zainteresovanim za upis na Fakultet dramskih umjetnosti Univerziteta Crne Gore




Obavještenje kandidatima, zainteresovanim za upis na Fakultet dramskih umjetnosti Univerziteta Crne Gore

 

Na Fakultet dramskih umjetnosti stiglo je, putem elektronske pošte, nekoliko upita u kojima se kandidati interesuju za uslove i termine polaganja prijemnih ispita, te na ovaj način upućujemo

 

 

                                                Obavještenje kandidatima, zainteresovanim za

                                      upis na Fakultet dramskih umjetnosti Univerziteta Crne Gore

 

 

Zbog situacije, izazvane pandemijom virusa COVID-19, u ovom trenutku nismo u mogućnosti da objavimo termine polaganja prijemnih ispita. Nakon stabilizovanja situacije, kada budu izvjesni termini upisnih rokova na Univerzitetu Crne Gore, obavijestićemo vas o rasporedu održavanja prijemnih ispita.

Takođe, blagovremeno ćete biti obaviješteni o terminima i načinu održavanja konsultacija sa profesorima i saradnicima, koje vam mogu biti od značajne pomoći prilkom pripreme za prijemni ispit.

U međuvremenu, predlažemo da se upoznate sa uslovima, kriterijumima i postupkom upisa u prvu godinu osnovnih studija, kao i sa strukturom prijemnih ispita na studijskim programima Fakulteta dramskih umjetnosti - Gluma, Drama i pozorište, Film i mediji.

Dokument, koji sadrži sve pomenute informacije, dostupan je na sajtu Univerziteta Crne Gore, na linku:

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/2/objava/26278-pravilnik-o-blizim-uslovima-kriterijumima-i-postupku-upisa-u-prvu-godinu-osnovnih-studija-ucg

 

 

Dekanat  Fakulteta dramskih umjetnosti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.