Doc. dr Edin Jašarović održao gostujući onlajn seminar alumnistima Fondacije Konrad Adenauer Stiftung




Doc. dr Edin Jašarović održao gostujući onlajn seminar alumnistima Fondacije Konrad Adenauer Stiftung

Dekan Fakulteta dramskih umjetnosti, Univerziteta Crne Gore doc. dr Edin Jašarović održao gostujući onlajn seminar alumnistima Fondacije Konrad Adenauer Stiftung u srijedu 25. novembra u 18h na temu: "Perspektive i izazovi razvoja kulturne politike u Crnoj Gori". 

Susret sa studentima nastao je u okviru platforme KAS-a "Unter uns", ili "Medju nama", koji predstavlja redovni mjesečni  program koji Fondacija Konrad Adenauer organizuje sa svojim alumnistima. Jednom ili dva puta mjesečno, KAS organizuje tematsko  druzenje u trajanju od dva sata, sa različitim predavačima: politicarima, ambasadorima, profesorima, i svim ostalim ekspertima na odredjene teme. 

Fondacija Konrad Adenauer svake godine, kroz svoj program stipendiranja, podrzava grupu od 9-10 stipendista iz Crne Gore, koji su birani od najboljih studenata na svojim smjerovima, te sa  različitih fakulteta i univerziteta u Crnoj Gori.  Seminarima koje organizuje KAS obično prisustvuju i bivše i sadašnje generacije studenata stipendista, zavisno od formata i tematskog okvira diskusije.  
 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.