Događaj Dani Sinjajevine u organizaciji Evropske kuće i projekta IRISEvropska kuća i projekat IRIS koji u Crnoj Gori kofinansira EU (u kojem projektu učestvuje Pravni fakultet), sa zadovoljstvom vas pozivaju da prisustvujete Danu Sinjajevine, u Podgorici, Trg Argentina, subota 18.06.2022. u 20:00 časova.

Čeka Vas izložba "Teritorije života na marginama. Mediteranski pašnjaci u 21. vijeku," kao i bogatstvo tradicionalnih proizvoda sa obronaka Sinjajevine, informativni materijal o Sinjajevini, kao i teme vezane za vrijednosti Sinjajevine i njene turističke potencijale.

Radujemo se vašem dolasku uz našu najtopliju dobrodošlicu.*U Crnoj Gori implementaciju projekta IRIS (2021-2024) koordinira Laboratorija za geografiju životne sredine (GEODE) iz Francuskog nacionalnog centara za naučna istraživanja (CNRS) i Univerziteta Toulouse-Jean Jaurès, u saradnji sa ključnim interdisciplinarnim timom istraživača i profesora sa Univerziteta Crne Gore (Istorijski institut, Biotehnički fakultet, Pravni fakultet).

Broj posjeta : 194

Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.