Upis budžetskih studenata osnovnih studija koji nisu koristili septembarski ispitni rok




OBAVJEŠTENJE

 

OBAVJEŠTAVAJU SE BUDŽETSKI STUDENTI OSNOVNIH STUDIJA KOJI NISU KORISTILI SEPTEMBARSKI ISPITNI ROK ILI NISU POLOŽILI NIJEDAN OD PRIJAVLJENIH ISPITA U SEPTEMBARSKOM ISPITNOM ROKU, DA ĆE SE UPIS U NAREDNU GODINU STUDIJA REALIZOVATI OD 20. DO 23. SEPTEMBRA 2022. GODINE, NA ŠALTERIMA SLUŽBE ZA STUDENTSKA PITANJA OD 11 DO 13H

 

Za upis je potrebno dostaviti:

 

-Indeks

-Prijavni list (dobija se na šalteru studentske službe), na kojem će studenti zaokružiti redne brojeve koji se nalaze ispred naziva predmeta, upisati kontakt broj telefona i svojeručno se potpisati.

Prilikom prijave predmeta za studijsku 2022/2023. godinu studenti koji nisu položili sve predmete iz prethodne godine studija, dužni su prvo da prijave zaostale predmete iz prethodne godine studija, a nakon toga mogu prijaviti predmete iz naredne godine studija i to u iznosu do 30 ECTS kredita po semestru, odnosno do 60 ECTS kredita po godini.

 

Utvrđeni obim ostvarenih ECTS kredita kao uslov za upis u narednu godinu studija:

 

- Studenti prve godine osnovnih studija upisani studijske 2021/2022 godine (Uslov za upis u drugu godinu studija – ostvareno najmanje 45 ECTS kredita )

- Studenti druge godine osnovnih studija upisani studijske 2020/2021 godine (Uslov za upis u treću godinu studija – ostvareno najmanje 105 ECTS kredita)



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.