Veb platforma "Stablo znanja" je stigla!




Veb platforma "Stablo znanja" je stigla!

WEB PLATFORMA "STABLO ZNANJA" JE STIGLA!

 

Pozivamo sve koji su diplomirali na jednom od nivoa studija na Univerzitetu Crne Gore da se registruju i prijave za neku od akcija sađenja koja će biti realizovana u sklopu projekta "Stablo znanja"!

Web platformi „Stablo znanja“ pristupa se putem adrese stabloznanja.ucg.ac.me i ista je podobna za korišćenje kako putem računara tako i putem mobilnih uređaja svih operativnih sistema.

Za učešće u projektu prije svega je neophodna registracija na samoj platformi. Proces registracije je napravljen na način da bude vrlo jednostavan, brz, jasan i pristupačan svim zainteresovanim studentima.

Naime, nakon pristupa platformi, jednostavnim klikom na opciju „Zasadi“, budućim učesnicima projekta biće otvoren prozor za registraciju u koji je potrebno da unesu tražene podatke.

Nakon unosa podataka, registrovanim učesnicima biće ponuđena opcija izbora između nekoliko perioda odnosno semestara u toku kojih će biti organizovane akcije sađenja stabala znanja. Kada studenti preduzmu prethodne korake, završen je prvi dio postupka učešća u projektu.

Nakon navedenog, studenti mogu da očekuju informaciju o preciznom terminu i lokaciji sađenja svog stabla znanja, a koja će biti utvrđena od strane Studentskog parlamenta UCG i Agencije za zaštitu životne sredine. Ova informacija će im biti dostavljena putem e-mail adrese i/ili telefona koje su registrovali na web platformi.

Napominjemo da će registrovani podaci biti strogo čuvana tajna koordinatora projekta te da će isti biti korišćeni samo u svrhe realizacije istog.

Na dan svake pojedinačne akcije sađenja, učesnici bi trebali da ponovo pristupe web platformi te da iskoriste opciju „Prijavi se“ na način što će unijeti svoju e-mail adresu i lozinku koju su registrovali u sklopu postupka registracije. Nakon uspješne prijave, učesnicima će biti ponuđena isključivo jedna opcija i to opcija dodavanja fotografije akcije sađenja, a koja će potom biti unesena u galeriju platforme i na taj način će trenutak sađenja svakog stabla znanja biti trajno dostupan na samoj platformi.

 

Sa ovim postupkom, student je uspješno prešao sve korake i uspješno učestvovao u projektu.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.