Zimska škola arbitražnog prava




Drage koleginice i kolege,

Pozivamo vas da učestvujete u online Zimskoj školi o arbitražnom pravu, koja će okupiti studente pravnih fakulteta sa prostora Zapadnog Balkana, a koji su posebno zainteresovani za oblast arbitražnog prava, investicionu i privrednu arbitražu.

Modul investicione arbitraže će se održati u periodu od 10. do 18. decembra, u vremenskom intervalu 17:00-19:00 h, dok je Modul privredne arbitraže predviđen za februar 2021. godine.

Škola će se održati na engleskom jeziku, a za učešće se možete prijaviti slanjem podataka (ime i prezime, broj indeksa, godina studija i smjer) na mail adresu nikolinat@ucg.ac.me do 8. decembra, do kraja dana. Broj učesnika je ograničen, a polaznici će po uspješnom završetku Škole dobiti sertifikate.

Zimsku školu o arbitražnom pravu organizuje Njemačko društvo za međunarodnu saradnju (GIZ), koje godinama unazad podržava organizaciju regionalnih pripremnih susreta za učešće na prestižnim takmičenjima iz ove oblasti, poput takmičenja međunarodne privredne arbitraže Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot, koje se održava u Beču, i takmičenja investicione arbitraže Frankfurt Investment Arbitration Moot Court, koje se održava u Frankfurtu.
Više detalja o programu i istaknutim predavačima možete pronaći u brošuri.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.