Prijem studenata prve godine studija akademske 2021/22. godine




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Prijem studenata je organizovan po grupama u skladu sa važećim pravilima Instituta za javno zdravlje.

Pomorski fakultet Kotor spremno je dočekao početak studijske godine uz pridržavanje Preporuka za zaštitu zdravlja studenata i zaposlenih. Studente prve godine akademskih studijskih programa Nautika i pomorski saobraćaj, Menadžment u pomorstvu i logistika, Brodomašinstvo i Pomorska elektrotehnika pozdravili su ispred uprave Pomorskog fakulteta prof. dr Tatijana Dlabač, prodekan za razvoj i inovacije, i rukovodilac  studijskog programa Pomorska elektrotehnika, doc. dr Stevan Kordić i mr Zorica Đurović.

Studenti su dobili sve važne informacije vezane za Fakultet, studijske programe i način izvođenja nastave. Administrator IT sektora na Pomorskom fakultetu Kotor Ana Babović je detaljno upoznala studente sa načinom funkcionisanja DL platforme. Studentima su podijeljeni indeksi kao i instrukcije za pristup DL platformi.

S obzirom na aktuelnu situaciju studenti su zamoljeni za strpljenje i razumijevanje jer će biti izmjena u postavljenom rasporedu časova, ali će sve informacije biti blagovremeno dostupne. Istaknuto je da je veoma važno da se studenti pojedinih studijskih programa povežu i da doprinesu nastavnom procesu kroz aktivno učešće u nastavi.

Svim studentima želimo dobro zdravlje i uspješnu akademsku 2021/22. godinu!



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.