Poziv na 7. Naučno-stručnu konferenciju: Održavanje 2022




Poziv na 7. Naučno-stručnu konferenciju: Održavanje 2022

U skladu sa razvojem i njegovanjem naučne i stručne saradnje sa srodnim međunarodnim institucijama i sa relevantnim privrednim subjektima, Pomorski fakultet Kotor ima čast i zadovoljstvo da pozove kolege i predstavnike privrede na 7. Naučno-stručnu konferenciju "Održavanje 2022"  čiji su organizatori: Mašinski fakultet Univerziteta u Zenici, Pomorski fakultet Kotor Univerziteta Crne Gore, Inženjerski fakultet Harran Univerziteta Şanlıurfa u Turskoj, Mašinski fakultet Univerziteta u Mariboru, Fakultet tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, Strojarski fakultet Sveučilišta u Slavonskom Brodu. 

Održavanje Konferencije planirano je za period 12—16. septembar 2022. godine u Budvi. Prezentovani, recenzirani i prihvaćeni radovi biće štampani u Zborniku radova koji ima svoju štampanu i elektronsku verziju (http://www.odrzavanje.unze.ba/zbornici/index.php, a koji je indeksiran u EBSCO bazi podataka. Na prethodnih 6 konferencija, cijeneći značaj i doprinos svih zaslužnih, objavljeno je više od 240 radova od strane više od 500 autora.

U okviru Konferencije 'ODRŽAVANJE 2022' planirano je održavanje i Okruglog stola na temu "Potencijali za dualne studije u održavanju i jaču saradnju s privredom".

U prilozima u nastavku možete naći "Prvi poziv" sa detaljima u vezi sa 7. Naučno-stručnom konferencijom "Održavanje 2022", kao i obrazac za prijavu apstrakta rada. Pozivamo vas da prijavom rada, kao i svojim učešćem na samoj Konferenciji u septembru 2022. godine podržite zajedničku realizaciju događaja. Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate putem mejl adrese pfk.info@ucg.ac.me.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.