Ljetnja škola "Održivi razvoj jahting i kruzing industrija" na Pomorskom fakultetu Kotor




Ljetnja škola "Održivi razvoj jahting i kruzing industrija" na Pomorskom fakultetu Kotor

Univerzitet Crne Gore – Pomorski fakultet Kotor organizuje prvu akreditovanu šestodnevnu ljetnju školu (LLL program) pod nazivom „Održivi razvoj jahting i kruzing industrija“ u periodu od 18. do 23. jula 2022. godine. Program ljetnje škole namjenjen je za studente i zaposlene u pomorskoj privredi. Učesnici programa ljetnje škole imaće priliku da po završetku obuke dobiju sertifikat sa 2 ECTS kredita.

Program pruža podršku stvaranju upravljačke strukture koja će moći bolje odgovoriti izazovima budućeg razvoja pomorstva. Ovaj interdisciplinarni program obuhvata šire područje pomorstva, pomorskog poslovanja i upravljanja njime, nautičkog i kruzerskog turizma, njihovog uticaja na životnu sredinu te upravljanja zaštitom morske sredine, obale i drugo. Pored nastavnog osoblja sa Univerziteta Crne Gore očekuje se učešće istaknutih predstavnika iz struke sa partnerskih visokoobrazovnih institucija na projektu. 

Program obuke nastao je kao ishod Erasmus+ CBHE projekta „Podsticanje internacionalizacije na crnogorskim institucijama visokog obrazovanja kroz efikasno strateško planiranje  (IESP)“. U skladu sa pravilima finansiranja Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualnu djelatnost i kulturu (EACEA) prva generacija polaznika oslobođena je od plaćanja troškova obuke. Za više informacija u prilogu dostavljamo flajer ljetnje škole.  

Svi zainteresovani se mogu registrovati putem LINK-a najkasnije do 21.06.2022. godine. Za potrebe registracije potrebno je dostaviti CV i potvrdu o studiranju ili zaposlenju na e-mail pfk.summerschool@gmail.com

Za više informacija o programu ljetnje pogledajte flajer.  

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.