Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u Srednjoj stručnoj školi u Baru




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U petak, 3. marta 2023. godine, u Srednjoj stručnoj školi u Baru održana je promocija Pomorskog fakulteta Kotor. Promociju je pripremio i realizovao dr Sead Cvrk, rukovodilac studijskog programa Brodomašinstvo, uz podršku studenta Vasilija Vulezića, bivšeg učenika ove srednje škole.

Dr Sead Cvrk upoznao je učenike završnih razreda barske Srednje stručne škole sa studijskim programima koji su im na dostupni na Pomorskom fakultetu Kotor, kao i sa načinom realizacije nastave i praktičnih vježbi. U prezentaciji, dr Cvrk je istakao značaj studiranja na ovom Fakultetu i upoznao maturante sa mogućnostima učešća u programu studentskih razmjena Erasmus+, te sa načinom upisa, dostavljanjem neophodne dokumentacije i upisnim rokovima na Univerzitetu Crne Gore.

Takođe, dr Cvrk je pozvao maturante da posjete Pomorski fakultet Kotor prilikom Info dana koji će se ove godine održati sredinom juna, kao i Dan otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore, koji će biti organizovan 15. marta 2023. godine u Sportsko-kulturnom centru UCG.

Priređena promocija bila je izuzetna i korisna prilika za maturante da se upoznaju sa studijskim programima i uslovima upisa i studiranja, kako na Pomorskom fakultetu Kotor, tako i na drugim fakultetskim jedinicama Univerzita Crne Gore, kao i da saznaju više o potencijalnim karijernim mogućnostima. Koristimo i ovu priliku da se zahvalimo direktoru Srednje stručne škole u Baru, gospodinu Branku Kneževiću, i profesoru Ljubomiru Bojoviću, na gostoprimstvu i ukazanoj prilici da maturantima ove škole predstavimo Pomorski fakultet Kotor.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.