Pomorski fakultet Kotor promovisan u Srednjoj stručnoj školi „Ivan Uskoković” u Podgorici




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U nizu promotivnih aktivnosti Pomorskog fakulteta Kotor posvećenih upisu u akademsku 2024/2025. godinu, u ponedjeljak, 26. februara 2024. godine, održana je prezentacija u Srednjoj stručnoj školi „Ivan Uskoković” u Podgorici. Tom prilikom, saradnica u nastavi dr Maja Škurić predstavila je Fakultet i dala više informacija u vezi sa upisom na predstavljene studijske programe. Svoja iskustva u vezi sa studiranjem i životom u Kotoru, sa maturantima je podijelio nekadašnji učenik ove srednje škole, a danas student Brodomašinstva, Dragoje Minić.

Maturantima su prikazani nastavni resursi Fakulteta, informisani su o različitim nivoima studija, praktičnoj nastavi, te mogućnostima učestvovanja u programima mobilnosti i zapošljavanja nakon sticanja diplome na Pomorskom fakultetu Kotor.

Maturanti su pozvani da prisustvuju i „Danu otvorenih vrata“ Univerziteta Crne Gore, koji će biti održan 6.marta 2024. godine u Podgorici, kako bi se dodatno informisali o svim detaljima kada je u pitanju upis i studiranje na Pomorskom fakultetu Kotor, kao i na ostalim fakultetskim jedinicama Univerziteta Crne Gore.

Zahvaljujemo se direktorici Sonji Dabetić na divnoj saradnji, srdačnom dočeku i uspješnoj promociji Pomorskog fakulteta Kotor u njihovoj školi.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.