Pomorski fakultet Kotor, 09.05.2019

Promocija u JU Gimnaziji 'Miloje Dobrašinović' u Bijelom Polju, 9.5.2019.Maturanti Gimnazije „Miloje Dobrašinović” imali su priliku da se, 9. maja 2019. godine, upoznaju sa Pomorskim fakultetom Kotor, zahvaljujući prezentaciji njegovih predstavnika.

Pomorski Fakultet Kotor su predstavili doc. dr Tatijana Dlabač, rukovodilac studijskog programa Pomorska elektrotehnika i saradnik u nastavi Lazar Nikitović.

Oni su govorili o studijskim programima Pomorskog fakulteta Kotor, pojasnili mogućnosti studiranja na državnom Univerzitetu i pogodnosti školovanja na Pomorskom fakultetu Kotor.

Informisali su maturante i o upisnim rokovima, načinu podnošenja potrebne dokumentacije za upis, različitim nivoima školovanja i praktičnoj nastavi.

Takođe, predstavili su i mogućnost učestvovanja u programima mobilnosti i zapošljavanja nakon sticanja diplome na Pomorskom fakultetu Kotor.

Ovom prilikom se zahvaljujemo rukovodstvu gimnazije na srdačnoj dobrodošlici i na tome što su omogućili da predstavimo studijske programe Pomorskog fakulteta Kotor.

Image
Broj posjeta : 1096