Prijave za kovid rok




Obaviještavaju se studenti da se prijave za kovid rok mogu izvršiti 1. i 2. jula elektronskim putem na email studentske službe Pomorskog fakulteta Kotor. Raspored za kovid rok će biti istaknut 5. jula na sajtu Pomorskog fakulteta, a ispiti će se realizovati 9., 10. i 12. jula tekuće godine. 

Za studente Nautike i pomorskog saobraćaja, Pomorske elektrotehnike, studente specijalističkih studija Pomorske nauke, master studija Pomorske nauke i ponovce  (Pomorske nauke, Nautika), imejl (ime i prezime kandidata, broj indeksa, studijski program i predmet/i koji se prijavljuju, potvrda o samoizolaciji ili nalaz ljekara o pozitivnom testu)  slati gospođi Nadi Todorović na  tnada@ucg.ac.me.

Za studente Brodomašinstva i studijskog programa Menadžment u pomorstvu i logistika i ponovce (Menadžment, Brodomašinstvo), studente specijalističkih i master studija Menadžmenta , imejl  (ime i prezime kandidata, broj indeksa, studijski program i predmet/i koji se prijavljuju, potvrda o samoizolaciji ili nalaz ljekara o pozitivnom testu) slati gospođi Jasni Tarle na imejl  jtarle@ucg.ac.me

Prodekan za nastavu  



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.