U okviru skupa GNP 2022 promovisani dobitnici priznanja koje dodjeljuje Fondacija “Profesor Arsenije Vujović”




U okviru skupa GNP 2022 promovisani dobitnici priznanja koje dodjeljuje Fondacija “Profesor Arsenije Vujović”

U okviru VIII Međunarodnog naučno-stručnog skupa “Građevinarstvo - nauka i praksa”, GNP 2022 čiji su organizatori Građevinski fakultet Univerziteta Crne Gore, NVO "Građevinarstvo - nauka i praksa - GNP" i Inženjerska komora Crne Gore, Strukovna komora građevinskih inženjera, promovisani su dobitnici priznanja mladih istraživača iz oblasti građevinskog konstrukterstva, koje dodjeljuje Fondacija “Profesor Arsenije Vujović”.

Na svečanom zatravanju skupa dekan fakulteta prof. dr Marina Rakočević i predsjednik upravnog odbora Fondacije dr Pero Vujović, dipl.inž.građ. promovisali su dobitnike priznanja, za 2019. i 2020. godinu.

Priznanje za najbolje naučno/stručno ostvarenje u 2019. godini, dobio je saradnik u nastavi Građevinskog fakulteta Petar Subotić, spec.sci.građ, za magistarski rad “Komparativna analiza evropskih i JUS standarda za projektovanje čeličnih konstrukcija”.

Priznanje za najbolje naučno/stručno ostvarenje u 2020. godini dobio je Miroslav Jokić, spec.sci.građ, za magistarski rad “Ponašanje veznih greda u zidnim platnima kroz nelinearnu dinamičku analizu visokog armiranobetonskog objekta”.

Dobitnicima priznanja je dodjeljena povelja i plaketa Fondacije uz novčanu nagradu.

U toku konferencije je objavljen Konkurs za dodjelu Priznanja za ostvarenja realizovana u 2021. godini i biće otvoren do 1. oktobra 2022. Prijave na konkurs slati na e-mail adresu Fondacije (info@foundationarsenijevujovic.me ili pero.vujovic@me.com).

Image      Image

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.