Održan Erasmus+ info dan




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U organizaciji Građevinskog fakulteta i Erasmus kancelarije u Crnoj Gori, 6. aprila u amfiteatru 015, održana je info sesija na temu Mobilnost studenata i osoblja u okviru Erasmus+ programa. 

Predstavnica Erasmus kancelarije Rina Muhaj i prodekan za međunarodnu saradnju Marija Jevrić govorile su studentima o mogućnostima koje ovaj program pruža, s osvrtom na uslove i proceduru prijavljivanja i priznavanja kredita.

Na info sesiju pozvana je i Milena Šoškić, studentkinja master studija Građevinskog fakulteta, koja je koristila mobilnost tokom prošle akademske godine. Ona je rado podijelila svoje iskustvo iz Brašova (Rumunija) sa kolegama. Takođe, studenti sva tri nivoa studija koji su trenutno na razmjeni, Petar Šoć u Pili (Poljska), Teodora Vujisić u Žešovu (Poljska) i koleginica Milena Ostojić u Rejkjaviku (Island), poslali su svoje fotografije, prezentacije i video zapise, kao doprinos organizaciji info dana. Obratili su se kolegama i govorili o uslovima života i rada na drugim univerzitetima ali i tome šta ovakva iskustva znače za njih. 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.