Termin prvog kolokvijuma




Prvi kolokvijum će se održati 06.04.2021. godine sa početkom u 9 sati, najvjerovatnije online, putem Moodle i Zoom platformi. Ukoliko ipak prvi kolokvijum bude organizovan u učionici, studenti će na vrijeme biti upoznati sa tom izmjenom.

Od utorka, 30. marta, će na stranici  https://dl.ucg.ac.me/course/view.php?id=528#section-1 biti dostupan Probni test za prvi kolokvijum, kako bi se studenti upoznali sa načinom funkcionisanja platforme i bili što efikasniji u rešavanju prvog kolokvijuma. Probni test je dostupan do 31.03.2021 do 20 sati. Studenti će ovaj probni test moći da probaju da riješe 10 puta, kako bi stekli rutinu u radu sa ovim oblikom provjere znanja.

Za prvi kolokvijum će imati pravo na samo jedan pokušaj rješavanja (predaje) testa, a vrijeme će biti ohgraničeno na 45 minuta. Prije kolokvijuma studenti će morati da se uloguju na Zoom platformu putem linka  koji će im biti dostavljen na ucg.ac.me adrese 15 minuta prije testa.  Na početku te video konferencije biće im  saopštena lozinka za pristup testu. Tokom kolokvijuma studenti moraju imati uključene kamere i mikrofon.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.