Probni test za organizovanje online kolokvijuma




Prvi kolokvijum će se održati 27.04.2020. godine sa početkom u 10 sati na Moodle platformi, odnosno biće dostupan na adresi https://dl.ucg.ac.me/

Za sada je na toj platformi, na stranici kursa Građevinska regulativa (GROSN) objavljen Probni test za prvi kolokvijum, kako bi se studenti upoznali sa načinom funkcionisanja ove platforme, kako bi bili što efikasniji u rešavanju prvog kolokvijuma. Probni test je dostupan do 26.04.2020 do 10 sati.

Studenti će ovaj test moći da probaju da riješe 10 puta, kako bi stekli rutinu u radu sa ovim oblikom provjere znanja.

Za pristup testu i navigaciju kroz njega snimljeno je uputstvo, koje sa nalazi u prilogu ove objave. 

JOS JEDNOM POZIVAM SVE STUDENTE KOJI SLUŠAJU OVAJ PREDMET DA PRISTUPE KURSU (PREDMETU) GRAĐEVINSKA REGULATIVA (GROSN) NA LINKU https://dl.ucg.ac.me KORISTEĆI SVOJE UNIVERZITETSKE MEJLOVE.

Više o tome kako aktivirati studentski mejl, možete naći na linku: https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1029/objava/66841-pokrenut-servis-aktiviraj-nalog-za-laksi-pristup-mejlu-i-onlajn-predavanjima-na-univerzitetu-crne-gore

Svi studenti će imati pravo da rade popravni kolokvijum, bez obzira da li će pristupiti izradi zakazanog kolokvijuma 27.04.2020. godine. Termin i način polaganja popravnih kolokvijuma biće naknadno definisani.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.