Pravni fakultet

Međunarodnapravna klinika - odbrana specijalisticki radovaNakon konsulatcija sa Studentskom sluzbom, potvrdjujem da ce odbrane specijalistickih radova pod mojim mentorstvom biti organizovane u petak juna sa pocetkom u 10:30h

Prof. dr Ivana Jelic

POPRAVNI ROK IZ PREDMETA MEDJUNARODNOPRAVNA KLINIKA ODRZACE SE U CETVRTAK, 7. JUNA SA POCETKOM U 10 SATI.

Prof. dr Ivana Jelic

 

Na zahtjev studenata, ispit iz Medjunarodnopravne klinike ce biti održan u novom terminu - u cetvrtak, 31. maja u 15:00h

 

Prof. dr Ivana Jelic

 

Obavještavaju se studenti koji su preuzeli teme za izradu specijalističkih radova, pod mentorstvom prof. dr Ivane Jelić, da moraju predati svoje konačne verzije radova najkasnije do ponedeljka, 28. maja u 15h.

 

Ivana Jelić

Obavještavaju se studenti koji pohadjaju Medjunarodnopravnu kliniku da će, u cilju pune nadoknade nastave od 30. aprila kada UCG nije radio, posljednji časovi nastave za ovu godinu biti održani u cetvrtak, od 15:30 do 17:00, u amfiteatru br. 2.


Prof. dr Ivana Jelić

 

PODSJEĆAJU SE STUDENTI KOJI POHAĐAJU MEĐUNARODNOPRAVNU KLINIKU DA ĆE SE NASTAVA U PONEDELJAK 14. MAJA ODRŽATI U PROSTORIJAMA UNHCR-A I DA ĆE POČETI U 11 SATI. PRAKTIČNA NASTAVA ĆE BITI ODRŽANA U BLOK-ČASOVIMA, PREMA RASPOREDU KOJI JE STUDENTIMA RANIJE PROSLIJEĐEN.

PREDMETNA PROFESORICA ĆE BITI NA RASPOLAGANJU ZA KONSULTACIJE POSLIJE NASTAVE.

 

ŠTO SE TIČE NADOKNAĐIVANJA NASTAVE OD 30. APRILA, KADA UCG NIJE RADIO, TI ČASOVI ĆE BITI NADOKNAĐENI 14. MAJA, POŠTO ĆE NASTAVNI PROCES NA KLINICI TRAJATI DUŽE OD REDOVNOG RASPOREDA ČASOVA, ZBOG SPECIFIČNOSTI KLINIČKE NASTAVE, U OVOM SLUČAJU MOOT COURT-A. UKOLIKO NEKI ČAS OSTANE NENADOKNAĐEN, ORGANIZOVAĆE SE NAKNADNI ČASOVI I STUDENTI ĆE BITI BAGOVREMENO OBAVIJEŠTENI.

PROF. DR IVANA JELIĆOBAVJESTAVAJU SE STUDENTI KOJI POHADJAJU NASTAVU IZ PREDMETA MEDJUNARODNOPRAVNA KLINIKA DA CE SE NAREDNI CAS ODRZATI U PETAK, 4. MAJ, SA POCETKOM U 12H00 U PROSTORIJAMA UNHCR-A (UMJESTO NASTAVE KOJA BI TREBALO DA BUDE 7. MAJA, PREMA REDOVNOM TERMINU). TAKODJE, NAREDNI CAS 14. MAJA CEMO ODRŽATI U PROSTORIJAMA UNHCR-A, A DETALJAN RASPORED PO GRUPAMA CE USLIJEDITI U OBAVJESTENJU NAKON NAREDNOG CASA.
PROF. DR IVANA JELIC

Konsultacije kod prof. dr Ivane Jelić povodom završnog/specijaističkog rada održaće se u petak u 16:40 (Kabinet br. 14 na FPN-u).

 

Vanredno nastava iz predmeta Međunarodnapravna klinika kod prof. dr Ivane Jelić će se održati u srijedu 28. februara

u 15 časova i 7 marta sa početkom  u 15 časova u Sali V

 

Predmetni nastavnik

Obavještavaju se studenti da će nastava iz predmeta Međunarodnapravna klinika kod prof. dr Ivane Jelić početi 26.02.2018. godine u 12 časova.

Nastava koja usljed, zakonom predviđenog roditeljskog odsustva predmetnog nastavnika, nije održana biće u cjelosti nadoknađena.

Studenti su obavezni da prisustvuju predavanjima 26.02.2018 godine u 12 časova jer će tada u dogovoru sa predmetnim nastavnikom dobiti detaljne instrukcije vezane za predavanja, ispit i praktičnu nastavu u okviru saradnje sa UNHCR-om.

 

Uprava fakulteta

 

Facebook Viber Twitter Google LinkedIn StumbleUpon Tumblr Pinterest Email Print