Predavanje 25.03.2020 godine




Shodno dopisu Dekana i objavi Univerziteta Crne Gore za održavanje online nastave, molim Vas da proučite materijal za časove predavanja koja bi u redovnim okolnostima bila održana 25.03.2020. godine: poglavlje 4, potpoglavlja 4.1. i 4.2. iz knjige za pripremu gradiva za ispit, na Moodle platformi je kreiran kurs.

U cilju efikasnijeg savladavanja gradiva na raspolaganju su sledeće mogućnosti:

  • pitanja možete poslati mail-om na adresu biljana@ucg.ac.me
  • organizovanje video konferencija u smislu grupnih konsultacija - Zoom video conference system. Stoga Vas molim da pažljivo pročitate i proučite sve navedene materijale, da bi tokom konferencija mogli da razjasnimo sva pitanja i nedoumice. O terminima video konferencija naknadno ćemo se dogovoriti.

Napomena: Svi primjeri koji se nalaze u navedenim poglavljima su objasnjenji i uradjeni a naknadno ce biti tacno specificirano na koje zadatke treba obratiti posebnu paznju. O terminima i nacinu polaganja studenti ce biti naknadno obavjestavani.

Vama i Vašim porodicama želim zdravlje u ovim danima. Molim Vas da, dok se pridržavamo preporuka nadležnih institucija, iskoristimo ovo vrijeme i održimo proces učenja i sticanja znanja na najbolje moguće načine koji su nam na raspolaganju. 

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.